De Praktijk

Fysiocare Nunspeet is een fysio-/oedeetherapiepraktijk in wijk De Bunte/Marsse in Nunspeet.

In deze praktijk kunt u terecht voor diverse fysiotherapeutische behandelingen en oedeemtherapie. Tevens is het mogelijk om steunkousen (therapeutisch elastische kousen) en andere compressie hulpmiddelen te laten aanmeten.

De praktijk is gevestigd op 2 locaties: De Houtwalhof 17  en  Marconieweg 14

Beide locaties  beschikken over een ruime behandelruimte waar u in een aangename sfeer samen met uw therapeut kunt werken aan herstel of revalidatie. Op de locatie aan de Marconieweg 14 maken wij tevens gebruik te maken van sportschool Cheap Fit. Op het gebied van de revalidatie, zowel orthopedisch als oncologische revalidatie, geeft dit ruime mogelijkheden.

Indien het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, komen wij bij u thuis. Er is een nauwe samenwerking met de verschillende thuiszorg instanties (RST, Icare, Buurtzorg, Uniezorg Veluwe, WZU etc.)

De praktijk heeft contracten met alle verzekeraars om fysiotherapie behandelingen te mogen doen. Twijfelt u over de vergoeding van fysiotherapie door u verzekering neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen dit voor u nakijken.

 

behandelkamer
thumb_IMG_1239_1024
thumb_IMG_1228_1024